BIGtheme.net http://bigtheme.net/ecommerce/opencart OpenCart Templates
Home / Videos / De waarheid over jouw PRIVACY op SOCIAL MEDIA met Jiami en Z…

De waarheid over jouw PRIVACY op SOCIAL MEDIA met Jiami en Z…Danny vroeg samen met Jiami Jongejan en Zoey Ivory hun social media-data op bij negen bedrijven. Alleen al aan tekst kwamen er 3 miljoen pagina’s binnen.

Danny ging samen met Zoey Ivory en Jiami Jongejan onderzoeken hoeveel social media bedrijven zoals Facebook, Instagram, Netflix, Snapchat, Spotify, Tinder, Twitter, Whatsapp en Google. Want wat weten grote techbedrijven zoals Snapchat, Instagram, Whatsapp en Tinder eigenlijk allemaal van ons? En waar worden die gegevens allemaal voor gebruikt? NOS Stories gaat op zoek naar de waarheid over jouw privacy op social media.

En deze waarheid over van de NOS heeft alles te maken met de nieuwe privacywet die vandaag, 25 mei, ingaat. Misschien heb je het gemerkt en krijg je ook allemaal mailtjes in je mailbox van bedrijven die praten over privacy. Vanaf 25 mei moeten bedrijven door de nieuwe wet beter verantwoorden welke data ze opslaan en waarom. Doen ze dit niet dan staan er hoge boetes tegenover. Reden genoeg voor Danny, Jiami en Zoey Ivory om hier in te duiken.

# # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # # #

NOS Stories zoekt op YouTube dingen voor je uit! We duiken in onderwerpen die voor jou belangrijk zijn. Vind je onze video’s leuk? Abonneer je dan op ons kanaal!

► CHECK ONS OOK OP INSTA EN SNAPCHAT
Op Instagram praten we je elke dag bij met het laatste nieuws. Zoek naar nosstories en mis niks!
Op Snapchat nemen we je mee op pad naar plekken waar je niet zo snel komt. Volg ons via ‘nosstories’ en kijk mee.

► HEB JE TIPS?
Waar moeten wij écht een keer onderzoek naar doen? Stuur ons een berichtje met je verhaal, of mail ons op nosstories@nos.nl

source


About admin

Check Also

SEO and Digital Marketing Trends S01E05 – Perceived Value, S…

In this episode of SEO and Digital Marketing Trends 1. Perceived Value – What is ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *